IT-avdelningenArvato Financial Solutions är en del av den tyska koncernen Arvato Bertelsmann. Vi har verksamhet i 17 länder och är fler än 7.500 anställda. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hela faktureringskedjan, såsom fakturaadministration, betallösningar för e-handel, fakturaköp, factoring, köp av förfallna fordringar och inkasso. Läs mer om Arvato på www.arvato.se.IT-avdelningen på Arvato Financial Solutions Nordics är en servicefunktion som bidrar till företagets framgångar genom att förse organisationen med väl fungerande system och säkra serverlösningar. Inom IT-avdelningen i Varberg arbetar 17 personer.

Vi söker nu en databasutvecklare till vårt affärsområde inkasso!

Våra databasutvecklare ansvarar för underhåll, drift och utveckling av Arvatos inkassosystem i Norden. Vi jobbar tillsammans med våra nordiska kollegor i spännande utvecklingsprojekt med inriktning på att kontinuerligt vässa och utveckla inkassoverksamheten genom integrationslösningar, data-analys och processoptimering.

 

Vi jobbar oftast i team med affärssidan vilket innebär att vi blir den tekniska kontaktytan för klienter/partners och ett bollplank internt. Lösningarna är lika varierande som våra beställares behov vilket innebär att vi konstant arbetar med utvecklande och utmanande projekt.

Återkommande arbetsuppgifter är uppföljning av schemalagda jobb, rapportering internt och externt samt aktiv övervakning. Givetvis automatiserar vi det som är möjligt och skapar lösningar med fokus på driftsäkerhet.

 

På IT-avdelningen i Varberg arbetar totalt 18 personer.

 

Din erfarenhet och utbildning:

För att du skall trivas och lyckas i den här rollen vet vi att du behöver ha några års erfarenhet av Microsoft SQL Server/ T-SQL/programmering (C#/Powershell). Vi jobbar med varierande lösningar så att ha en bred kunskapsbas inom IT och en önskan att kontinuerligt utveckla både produkter och dig själv är viktigt. Övriga språkkrav är flytande engelska såväl som svenska i tal och skrift.

 

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som drivs av att skapa och underhålla driftsäkra IT-lösningar som tillvaratar affärssidans behov. Du är service- och lösningsorienterad med en stor portion nyfikenhet. Arbetet kräver att du självständigt prioriterar din tid och dina arbetsuppgifter, men också att du fungerar i projekt tillsammans med kolleger från flera olika avdelningar.

 

Vårt erbjudande

Välkommen till ett internationellt och växande företag med ett långsiktigt ägarskap, där engagerade medarbetare skapar våra framgångar och goda möjligheter finns till en spännande karriärsutveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med god insyn i vår verksamhet och många kontaktytor inom vår organisation.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h/v
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/15
Kontakt
  • Björn Nordblom, 0340-664400
Publicerat 2018-12-17
Sista ansökningsdag 2019-01-17

返回职位空缺页面